![](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_0c19744c6e1b4f668f09d1c25732e77c~mv2.png/v1/fill/w_49,h_25,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_0c19744c6e1b4f668f09d1c25732e77c~mv2.png)
Reikia:
saujos šviežių braškių
6 plikytų sausainių
2 šaukštų apelsinų likerio
2 šaukštų DAN SUKKER cukraus “Panevėžio Plius”
200 g maskarponės
2 bananų
Želei:
1 pakelio braškių želės
300 ml vandens
1. Paruoškite žėlę, kaip nurodyta ant pakelio, ir įdėkite į šaldytuvą, kad stingtų.
2. Virtuvinio kombaino inde sutrinkite maskarponę, bananus, cukrų ir likerį.
3. Gautą kremą susluoksniuokite į taures su plėšytais sausainiais.
4. Ant viršaus sudėliokite smulkintas braškes ir užpilkite pradėjusią stingti želę.
5. Paruoštą desertą kelioms valandoms įdėkite į šaldytuvą.