Atgaivins. Pamalonins. Nustebins. Naminiai apelsinų ir mangų ledai bus puikus desertas ir svečiams, ir namiškiams palepinti.
Apelsinų ir mangų ledams ant pagaliuko pagaminti reikia:
2 prinokusių mangų
150 ml kokosų pieno
1 apelsino sulčių
50 ml apelsinų likerio
1 žaliosios citrinos
SANPELLEGRINO gaiviojo gazuoto gėrimo „Aranciata“ (patiekti)
1. Į elektrinį trintuvą sudėkite išskobtus mangus, supilkite kokosų pieną, apelsino sultis, likerį, žaliosios citrinos sultis ir pagardinkite tarkuota jos žievele. Viską gerai sutrinkite.
2. Supilstykite masę į norimas formeles, įdėkite po ledų pagaliuką ir sudėkite į šaldiklį. Laikykite per naktį ar ilgiau, kol visiškai sustings. Jei sunku išimti ledus iš formelių, jas šiek tiek palaikykite karštame vandenyje. Galite patiekti dubenyje tarp ledų kubelių.
5. Prie šių ledų puikiai derės SANPELLEGRINO gaivusis gazuotas gėrimas „Aranciata“.
Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.
Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.
Gardžių atradimų.
תגובות