top of page

Alfas Atsakingai. Originali Kūčių burokėlių mišrainė arba kalėdinė burokėlių sriuba (Receptai)

Net ir šventėms galite ruošti Alfo patiekalus-transformerius. Šį kartą receptas su dviem labai gardžiomis galimybėmis: vienu ypu galite pagaminti burokėlių mišrainę, kuri patiks visiems be išimties, ir gardžią, jaukią kalėdinę burokėlių sriubą. Trumpai tariant, burokėliai valdo!


patiekalas-transformeris_Alfo receptas_burokėlių mišrainė_burokėlių sriuba
VMG nuotr.

Video receptą rasite čia


Burokėlių mišrainei arba kalėdinei burokėlių sriubai pagaminti reikia:

  • 1 AUGA ekologiško svogūno

  • 400 g AUGA ekologiškų burokėlių obuolių sultyse

  • 150 g AUGA ekologiškų juodųjų pupelių be skysčio

  • 250 g AUGA ekologiškų pievagrybių

  • 3–4 džiovintų slyvų

  • Šlakelio OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus arba majonezo

  • Žiupsnelio KOTANYI kalendros

  • 1 NATUR COMPAGNIE ekologiško jautienos sultinio kubelio

  • ½ l karšto vandens

  • 1 šaukšto smulkintų petražolių

  • DOBILAS natūralios ekologiškos grietinės (patiekti)

  • 4 riekelių VILNIAUS duonos „Močiutės“

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

1. AUGA svogūną supjaustykite nedideliais kubeliais.

2. Į dubenį suberkite svogūnus, AUGA ekologiškus burokėlius obuolių sultyse, AUGA

ekologiškas juodąsias pupeles, AUGA ekologiškus pievagrybius, smulkiai pjaustytas džiovintas

slyvas, KOTANYI juodųjų pipirų ir maišykite su OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejumi arba

majonezu.

3. Jei gaminate sriubą, į puodą pilkite šlakelį OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus,

įkaitinkite, dėkite paruoštas salotas (be aliejaus ir majonezo), berkite KOTANYI kalendros, viską

pakaitinkite ir išmaišykite. Dėkite NATUR COMPAGNIE ekologiško jautienos sultinio kubelį,

pilkite karšto vandens ir pavirkite apie 5 min.

4. Į dubenį berkite smulkintų petražolių, DOBILAS natūralios ekologiškos grietinės ir pilkite

sriubos. Patiekite su VILNIAUS duona „Močiutės“.


Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page