WOK vištiena su saldžiu aitriųjų paprikų padažu
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

WOK vištiena su saldžiu aitriųjų paprikų padažu



Tęsiame azijietiškų receptų ciklą ir šį kartą pristatome puikų pietų ar net vakarienės patiekalą – WOK vištieną su saldžiu aitriųjų paprikų padažu.

Jums reikės:

1 pakelio „Santa Maria“ saldaus sojų ir aitriųjų paprikų WOK padažo 1 šaukšto sezamų sėklų 400 g vištienos, supjaustytos juostelėmis 2 šaukšto aliejus (kepti) 1 raudonosios paprikos, supjaustytos šiaudeliais 150 g saldžiųjų žirnių 200 g kininio kopūsto, supjaustyto juostelėmis

Kaip gaminti?

  1. Apkepkite vištienos juosteles aliejuje.

  2. Sudėkite daržoves ir kepkite 1–2 min. labai karštoje WOK ar paprastoje keptuvėje.

  3. Įpilkite saldaus sojų ir aitriųjų paprikų WOK padažo.

  4. Pagardinkite sezamų sėklomis ir patiekite su makaronais ar ryžiais.

Patarimas! Vištieną galite pakeisti tokiu pačiu kiekiu jautienos išpjovos. Patiekalą gaminkite taip pat, kaip su vištiena.

Daugiau azijietiškų receptų ieškokite ČIA ir ČIA.

#jautina #daržovės #azijietiškas #sezamai #vištiena

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg