top of page

Vietoje grožio procedūrų: pusryčių dubenėlis su braškėmis ir bolivinėmis balandomis


Braškės su bolivinėmis balandomis, VMG receptai
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

2 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 200 g virtų bolivinių balandų

  • 250 g braškių

  • Saujelės anakardžių riešutų

  • Mangų padažui:

  • 1 prinokusio mango

  • 1 žaliosios citrinos sulčių

  • Žiupsnelio cinamono


  1. Padažui sutrinkite mangą trintuvu, supilkite žaliosios citrinos sultis ir sumaišykite su cinamonu.

  2. Į lėkštę sudėliokite balandas, pjaustytas braškes, užpilkite padažo ir užberkite anakardžių.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page