Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Vegetariška tortilija, kuri sužavės net prisiekusius mėsos mylėtojus


Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą ir video receptą galite žiūrėti ČIA


Reikia:

  • 1 vid. dydžio svogūno

  • 2 KIETAVIŠKIŲ avietinių pomidorų

  • 200 g ANAMMA sojų faršo

  • 1 skiltelės česnako

  • SANTA MARIA akmens druskos

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“

  • 3–4 šakelių kalendros

  • 60 g PHILADELPHIA kreminio sūrio be laktozės

  • 2 SANTA MARIA tortilijų „Original“

  • 50 g tarkuoto kietojo arba puskiečio sūrio

1. Labai smulkiai supjaustykite svogūną, o KIETAVIŠKIŲ avietinius pomidorus – vid. dydžio kubeliais.  Į dubenį suberkite ANAMMA sojų faršą, svogūnus ir pomidorus, susmulkinkite česnaką, pabarstykite SANTA MARIA juodaisiais pipirais „Tellicherry“, SANTA MARIA akmens druska, smulkintomis kalendros šakelėmis.

2. Sudėkite PHILADELPHIA kreminį sūrį be laktozės ir viską gerai išmaišykite.

3. Tortilijas gausiai pabarstykite tarkuotu sūriu, ant pusės tortilijos uždėkite įdaro, vėl užberkite sūrio, sulenkite, prispauskite ir sudėkite ant grotelių. Kepkite 4–5 min., kol sušils. Per tą laiką apverskite.

4. Iškeptas kesadilijas perpjaukite į 2–3 dalis ir patiekite.



Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg