top of page

Traškūs suktinukai su lašiša (Receptas)

Ką valgyti vasarą? Žinoma, kad suktinukus. Alfo suktinukų receptas su lašiša , kaliarope, raudonuoju svogūnų yra tikras vasaros užkandžių hitas, nes trašku, sotu, lengva!


Traškūs suktinukai su lašiša, Alfo Ivanausko receptas
VMG archyvų nuotr.

Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia



8 suktinukams

Traškiems suktinukams su lašiša reikia:

  • 50 g agurko

  • 50 g raudonojo kopūsto

  • 50 g kaliaropės

  • 50 g romaninių salotų

  • 50 g svogūnų laiškų su galvutėmis

  • 50 g kalendrų

  • 50 g lašišos

  • 4 vnt. AJI ryžių miltų lapų suktinukams

  1. Agurką sutarkuokite arba supjaustykite pjaustykle plonomis, siauromis juostelėmis.

  2. Kopūstą supjaustykite šiaudeliais. Nupjaukite viršutinę kaliaropės dalį ir supjaustykite ją plonais šiaudeliais.

  3. Salotas išskaidykite, jei lapai dideli pasmulkinkite.

  4. Svogūnus supjaustykite išilgai juostelėmis.

  5. Į dubenį su vandeniu kelioms sekundėms pamirkykite AJI ryžių miltų lapą suktinukams arba tiesiog jį apipurkškite vandeniu, tada nuo šono 3 cm dėkite agurkų, kaliaropės, kopūsto, svogūnų, salotų, lašišos, kalendros ir atsargiai, bet stipriai viską suspauskite ir sukite link kito šono. Svarbu, kad jis nebūtų permirkęs. Perpjaukite per pusę ir skanaukite.

ALFO PATARIMAI:

· Galite suktinukus derinti pagal savo skonį ir dėti skirtingas kombinacijas, o Alfas išduoda du savo skaniausius derinius.

· Prie šių suktinukų puikiai tiks gaminti padažai, galite rinktis tokį, kuris Jums labiau patinka.

· Jei norite sužinoti daugiau galimų suktinukų kombinacijų, galite pažiūrėti laidą, kur Alfas atskleidžia, kiek daug ingredientų galite panaudoti. Laidą žiūrėkite čia.



Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page