Salotos su braškėmis ir keptu halumio sūriu

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Salotos su braškėmis ir keptu halumio sūriu



    4 asm.

    Gaminimas 20 min.


    Reikia:

    • 120 g halumio

    • 1 prinokęs avokadas

    • 10–12 vyšninių pomidorų

    • 150 g salotų lapų mišinio

    • 250 g braškių

    • 3–4 šakelės baziliko

    • 3 šaukštai aliejaus

    • 1 šaukštas apelsinų sulčių

    • Druskos

    • Juodųjų sezamų pabarstyti

    1. Sūrį supjaustykite riekelėmis. Keptuvėje pakaitinkite šaukštą aliejaus ir pakepkite sūrį, kol gražiai apskrus.

    2. Supjaustykite avokadą, pomidorus.

    3. Braškes sutrinkite trintuvu kartu su baziliku, supilkite likusį aliejų, paskaninkite padažą apelsinų sultimis, druska, pabaigoje sumaišykite su likusiu aliejumi.

    4. Sudėliokite lėkštėje salotų lapus, pomidorus, avokadus, keptą sūrį. Patiekite su braškių padažu.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg