Raita su agurkais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Raita su agurkais




    Reikia:

    • 2 šaukštų aliejaus

    • 1 šaukštelio kumino

    • 1 šaukštelio maltos saldžiosios paprikos

    • 2 trumpavaisių šviežių agurkų

    • 500 ml natūralaus jogurto

    • Druskos, pipirų

    • Kelių šakelių mėtų

    • Šaukštelio džiovinto baziliko


    Keptuvėje pakaitinkite aliejų ir suberkite kuminą bei papriką. Nustatę mažą kaitrą šildykite kuminą ir papriką, kol pasiskleis kumino kvapas.

    Supjaustykite nedideliais gabaliukais šviežius agurkus, suberkite juos į indą ir užpilkite jogurtu. Supilkite kuminą ir paprikas su aliejumi į jogurtą, išmaišykite, pagardinkite druska ir pipirais. Įdėkite smulkintų mėtų lapelių, baziliką ir leiskite pastovėti 10–15 min.


    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg