AŠ Ikona vmgonline

Pomidorų salotos su grūdėtąja varške ir avokadais


Kerniaus Pauliukonio nuotr.


4 asm.


Reikia:

  • 400 g įvairių pomidorų

  • 150 g saulėje džiovintų pomidorų aliejuje

  • 300 g grūdėtosios varškės

  • 2 avokadų

  • 4 šaukštų pesto padažo

  • šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus

  • 15 g daigų arba mažų baziliko lapelių

  • druskos, juodųjų pipirų

  1. Saulėje džiovintus pomidorus nukoškite, smulkiai sukapokite ir sudėkite į lėkštę.

  2. Šviežius pomidorus supjaustykite: dalį – kubeliais, dalį – griežinėliais, ir sumaišykite.

  3. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, užberkite druskos ir pipirų.

  4. Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus, išskobę ir kiek pasmulkinę dėkite į lėkštę ant saulėje džiovintų pomidorų.

  5. Galiausiai sudėkite šviežius pomidorus, grūdėtąją varškę, pagardinkite pesto padažu ir apibarstykite žalumynais.


Skanaus!



Receptas iš knygos PLAY COOK KISS: culinary tricks


ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg