Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Netikėtas Alfo obuolių pyragas su vištiena


Reikia:

  • 3 obuolių

  • 50 g puskiečio sūrio

  • 150 g KEKAVA vištienos filė

  • 250 ml kefyro arba natūralaus jogurto

  • 100 ml aliejaus

  • 150 g MALSENA kvietinių miltų „Self Raising“

  • 100 g MALSENA viso grūdo ruginių miltų

  • Gero žiupsnio druskos

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • Šviežių rozmarino lapelių

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Keksinę formą (11x24 cm) išklokite kepimo popieriumi.

  2. Obuolius nulupkite ir supjaustykite stambokais kubeliais.

  3. Taip pat kubeliais supjaustykite sūrį ir KEKAVA vištienos filė.Dubenyje sumaišykite skystus produktus – kefyrą ir aliejų, kitame – birius: MALSENA kvietinius „Self Raising“ miltus, MALSENA viso grūdo ruginius, druską, pipirus.

  4. Į sausą mišinį suberkite pjaustytus obuolius, vištieną ir sūrį, taip pat – smulkintus rozmarino lapelius.

  5. Skystąją ir biriąją dalis sumaišykite kartu ir gautą tešlą sudėkite į formą.

  6. Kepkite apie valandą. Patikrinkite, ar iškepęs pyragas, mediniu iešmeliu.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg