Netikėtas Alfo obuolių pyragas su vištiena
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Netikėtas Alfo obuolių pyragas su vištiena


Reikia:

  • 3 obuolių

  • 50 g puskiečio sūrio

  • 150 g KEKAVA vištienos filė

  • 250 ml kefyro arba natūralaus jogurto

  • 100 ml aliejaus

  • 150 g MALSENA kvietinių miltų „Self Raising“

  • 100 g MALSENA viso grūdo ruginių miltų

  • Gero žiupsnio druskos

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • Šviežių rozmarino lapelių


Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Keksinę formą (11x24 cm) išklokite kepimo popieriumi.Obuolius nulupkite ir supjaustykite stambokais kubeliais. Taip pat kubeliais supjaustykite sūrį ir KEKAVA vištienos filė.Dubenyje sumaišykite skystus produktus – kefyrą ir aliejų, kitame – birius: MALSENA kvietinius „Self Raising“ miltus, MALSENA viso grūdo ruginius, druską, pipirus. Į sausą mišinį suberkite pjaustytus obuolius, vištieną ir sūrį, taip pat – smulkintus rozmarino lapelius.Skystąją ir biriąją dalis sumaišykite kartu ir gautą tešlą sudėkite į formą. Kepkite apie valandą. Patikrinkite, ar iškepęs pyragas, mediniu iešmeliu.


ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg