top of page

Mylimiausiems: maltos triušienos kotletukai, įdaryti varškės sūriu ir mėtomis

Skanieji, sultingieji naminiai kotletukai yra visų mėgstamas patiekalas. Receptas, pagal kurį kotletai įdaryti varškės sūriu ir mėtomis. Nustebsite ir pamilsite!

triušienos kotletukai, receptas, Alfo receptas

Maltos triušienos kotletukams reikia:

  • 700 g „Lapino puota“ smulkintos triušienos mėsos (Vienoje pakuotėje 250 g )

  • 2 didelių svogūnų

  • 2 kiaušinių

  • 150 g varškės sūrio

  • 40 g miltų

  • 200 g vištienos sultinio

  • 30 g mėtų

  • 500 g pankolių

  • 30 g čiobrelių

  • 3 skiltelių česnako

  • 30 g kadagių uogų

  • 40 g džino

  • druskos,

  • pipirų

  • aliejaus (kepti)

1. Mėsą gerai išmaišykite su kiaušiniais, vienu smulkintu ir pakepintu svogūnu, miltais, druska ir pipirais. Varškės sūrį supjaustykite ir sumaišykite su kapotomis mėtomis. Formuokite kotletukus su varškės sūrio įdaru. Kepkite iki 165 °C įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.

2. Pankolius ir svogūną supjaustykite skiltelėmis, apkepkite, sudėkite česnako skilteles, čiobrelį, kadagio uogas, supilkite džiną ir vištienos sultinį. Troškinkite, kol pankoliai suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais.

3. Serviruokite puode troškintus pankolius ir mėsos kotletukus.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page