Madingi pusryčiai: granola su džiovintais mangais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Madingi pusryčiai: granola su džiovintais mangais


Kerniaus Pauliukonio nuotr.


Reikia:

  • 50 g migdolų

  • 50 g lazdynų riešutų

  • 200 g avižinių dribsnių

  • 2 šaukštų skysto kokosų aliejaus

  • kelių šaukštų klevų sirupo arba medaus

  • ½ šaukštelio vanilinio cukraus

  • 50 g džiovintų mangų

  1. Riešutus vieną minutę apvirkite verdančiame vandenyje. Nusausinkite ir dalį riešutų nulupkite.

  2. Dideliame dubenyje sumaišykite avižas, riešutus ir vanilinį cukrų.

  3. Mažame dubenėlyje sumaišykite kokosų aliejų ir klevų sirupą arbą medų.

  4. Skystą mišinį kruopščiai įmaišykite į sausus ingredientus.

  5. Įkaitinkite orkaitę iki 160 °C.

  6. Kepimo popieriumi išklotoje formoje paskirstykite granolos masę. Kepkite apie 20–30 minučių. vis pamaišydami, kol avižos gražiai apskrus.

  7. Gerai atvėsinkite ir įmaišykite pjaustytus džiovintus mangus. Laikykite sandariame inde. Valgykite su natūraliu jogurtu.


Skanaus!



Receptas iš knygos GAL PAVALGOM?

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg