Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Lengvas ir gardus pavasario „trendas“ – keptų ridikėlių salotos!


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

2–3 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 15 min.


Reikia:

  • 23 ryšelių ridikėlių

  • 30 g sviesto

  • 1 skiltelės česnako

  • Žiupsnelio druskos

  • ½ citrinos sulčių

  • Krapų šakelių (patiekti)


  1. Ridikėlius perpjaukite pusiau. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite ridikėlius ir pakepkite, kol taps auksinės spalvos.

  2. Sutarkuokite česnako skiltelę, suberkite į ridikėlius. Pasūdykite, supilkite citrinos sultis ir išmaišykite.

  3. Nukaiskite. Patiekite pabarstę krapais. Puikiai tinka garnyrui prie žuvies.


Patiekalui gaminti reikalingų produktų galite įsigyti ČIA


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg