top of page

Kesadilijos su sultinguoju mocarelos ir pupelių įdaru



Naujo sezono ALFAS VIENAS NAMUOSE galite žiūrėti ČIA


Reikia:

  • 1 rutuliuko mocarelos

  • 2 šaukštų „Suslavičiaus“ daržovinio padažo

  • Kelių lapelių baziliko

  • Kelių SANTA MARIA tortilijų

  • 4 šaukštų AUGA pupelių

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

  • Žiupsnelio cinamono

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio pipirų

1. Paimti 4 šaukštus pupelių ir sudėti į dubenį. Supjaustyti pusę kiekio mocarelos (pupelių dydžio) ir taip pat sudėti į tą patį dubenį. Įdėti 2 šaukštus „Suslavičiaus“ daržovinio padažo. Pakapoti kelis lapelius šviežio baziliko ir apibarstyti maltu cinamonu, druska bei pipirais. Gerai išmaišyti.

2. Į keptuvę su išklotu sviestiniu popieriumi dėti šaukštą alyvuogių aliejaus, tuomet – tortiliją. Ant vienos jos pusės paskleisti įdarą pupelės storumo sluoksniu ir prispausti kita tortilijos puse. Lengvai apskrudinti iš abiejų pusių po 2 min.

3. Sudėti į lėkštę ir supjaustyti į keturias dalis įstrižai.

· Tortilijas galite naudoti ir kepdami blynelius su varškės įdaru.

· Daržovinis padažas tiks į daugelį patiekalų: sriubas, kitus gaminamus padažus, kesadilijas.

· Nebijokite eksperimentuoti – canimonas puikiai tinka su pupelėmis ir pomidorais.


Visus produktus receptui vieno mygtuko paspaudimu rasite BARBORA.lt

Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page