top of page

Veganiškas grilis: grybų iešmeliai verti jūsų lėkštės!

VMGonline.lt tęsia veganiškų ir vegetariškų grilio receptų seriją. Šiandien eilės sulaukė egzotikos dvelksmą garantuojantys mangų ir „eringi“ grybų iešmeliai. Iš Viduržemio jūros regiono kilęs eringi grybas pasižymi salstelėjusiu miško aromatu, kuris, pagardintas mangu ir teriyaki bei aitriosios paprikos marinatu, užsitarnaus garbingą vietą tarp kitų grilio skanėstų.

Valerijos Stonytės nuotr.


Mangų ir „eringi“ grybų iešmeliai

  • 1 mango

  • 4 „eringi“ grybų

  • 100 ml teriyaki padažo ir aitriosios paprikos marinato

  • druskos, pipirų

  1. Mangą stambiai supjaustykite. Grybus perpjaukite perpus.

  2. Sumaišykite su marinatu ir palikite 10 min. Pagardinkite druska ir pipirais.

  3. Kepkite ant įkaitusio grilio. Kai iškeps, patepkite likusiu marinatu.

Naujausi įrašai

bottom of page