Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Daržovių troškinys indiškais motyvais


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


4 asm.

Gaminimas 20 min.

Troškinimas 20 min.


Reikia:

  • 1 raudonojo svogūno

  • 1 raudonosios paprikos

  • 2–3 nedidelių morkų

  • 2 pomidorų

  • 200 g geltonųjų šparaginių pupelių

  • 100 g žaliųjų šparaginių pupelių

  • 1 nedidelio žiedinio kopūsto

  • Aliejaus (kepti)

  • 2 šaukštų „tikka masala“ prieskonių

  • 1 šaukštelio harisos

  • 250 ml daržovių sultinio

  • ½ citrinos sulčių

  • 400 g kokosų pieno

  • Žiupsnelio druskos

1. Paruoškite visas daržoves arba galite naudoti jau paruoštus šaldytų daržovių rinkinius.

2. Pakepinkite daržoves aliejuje, kol lengvai suminkštės. Suberkite prieskonius ir dar šiek tiek apkepkite kartu su prieskoniais.

3. Supilkite sultinį, citrinų sultis ir pavirkite, kol sultinys nugaruos iki pusės tūrio. Supilkite kokosų pieną ir troškinkite apie 15 min. Jei reikia – pasūdykite.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg