Žuvies karis
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Žuvies karis



4 asm.

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 400 g baltos žuvies filė be odos

  • 3 šaukštų žaliųjų citrinų sulčių

  • druskos

  • 1 šaukštelio trinto imbierų šakniastiebio

  • 2 skiltelių česnakų

  • 2 nedidelių svogūnų

  • 1 citrinžolės

  • 2 šaukštų TERRA CRETA aliejaus

  • aitriųjų paprikų pagal skonį

  • 1 šaukšto žaliosios kario pastos

  • 1 šaukšto DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus žiupsnelio

  • tarkuotos žaliųjų citrinų žievelės

  • 200 ml daržovių sultinio

  • 200 g šaldytų žaliųjų žirnelių

  • 1 mango

  • 200 ml kokosų pieno

  • Kalendrų lapelių pabarstyti

1. Filė supjaustykite stambiais kubeliais, pašlakstykite citrinų sultimis (1 šaukštas), pasūdykite ir įdėkite į šaldytuvą.

2. Svogūnus smulkiai supjaustykite, taip pat susmulkinkite česnakus ir sumaigykite mėsos muštuku citrinžolę.

3. Gilesnėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite svogūnus, česnakus ir citrinžolę kelias minutes. Įmaišykite kario pastą, DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų, įberkite aitriųjų paprikų, supilkite likusias citrinų sultis. Įdėkite žuvies gabaliukus ir trumpai apkepkite. Suberkite žirnelius ir mango gabaliukus.

4. Supilkite sultinį, kokosų pieną, įberkite žaliųjų citrinų žievelių, jei reikia druskos ir troškinkite ant mažos ugnies 10 minučių. Labai smarkiai nemaišykite, kad nesutrinti žuvies.

5. Pabarstykite kalendrų lapeliais.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg