Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Žuvies iešmeliai su cukinijomis žuvies mėgėjams


Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą ALFAS VIENAS GAMTOJE žiūrėkite ČIA


Reikia:

  • 1 cukinijos

  • 200 g lašišos be odos

  • Žiupsnelio žuvies prieskonių

  • 1 skiltelės česnako

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

  • Žiupsnelio SANTA MARIA druskos

  • Žiupsnelio SANTA MARIA „Tellicherry“ pipirų

Padažui:

  • 4 šaukštų natūralaus jogurto

  • 50 g fetos

  • Šakelės šviežios mėtos

  • ½ citrinos žievelės

1. Cukiniją supjaustykite storokomis riekelėmis ir dar per pusę. Panašiais gabaliukais supjaustykite ir lašišą. Lašišą pagardinkite prieskoniais.

2. Česnaką susmulkinkite ir užbarstykite ant lašišos. Taip pat lašišą bei cukiniją pašlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.

3. Gerai išmasažuokite.

4. Ant iešmelių verkite lašišą ir cukiniją paeiliui. Dėkite kepti ant grilio.

5. Padažui skirtus ingredientus sudėkite į virtuvinį smulkintuvą ir sutrinkite. Patiekite su iešmeliais.

Visus reikalingus ingredientus vienu mygtuko paspaudimu BARBORA.lt susidėsite į krepšelį.



Skanaus!


ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg