Tuoj Velykos! Lengvas ir žaismingas 5 patiekalų meniu

Per šventę ant stalo pakanka dviejų šaltų patiekalų: mišrainės ir šviežių daržovių salotų, vieno karšto ir deserto. Atminkite, kad mažiau yra daugiau, be to, kai mažiau patiekalų, geriau įsimenami skoniai. O desertą galima suvalgyti ir restorane.

Kviečiame į šventę pažiūrėti kaip į žaidimą ir ruoštis jai lengvai bei žaismingai. Salotas patiekite taip, kad kiekvienas galėtų jas susikonstruoti ir padažu aplieti pats, keptą paukštį gali pakeisti ypatinga ir visų mėgstama Velykų sriuba, įvairius užkandžius – pagardai prie kiaušinių (ir skanu, ir įdomu, ir suvalgysite visus margučius).

1. Dekonstruotos rytietiškos salotos su skrudinta duona

2. Šeimos Velykų sriuba

3. Pagardai prie kiaušinių

5. Įdarytų kiaušinių salotos

Gardžių švenčių.