Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?
Jeigu mėgstate bulvių patiekalus, šį rudenį tiesiog privalote išbandyti bulvių šimtalapį pagal šį receptą. Nukonkuruos visus iki šiol valgytus kugelius ir bulvių apkepus.
Gera turėti savo arsenale tokių pyragų receptų.
Blynai visada geidžiamiausi, skaitomiausi, valgomiausi. Pirmadienį naujo sezono laidoje „Alfas vienas namuose“ Alfas ruošė purius amerikietiškus blynelius su įvairiais pagardais, keptus varškėčius be miltų, bet su daug baltymų, greitai paruošiamus žuvainius su apkeptu žiediniu kopūstu.
Moliūgai taip pat lipa ant scenos. Nežinote, ką su jais daryti? Alfas atskleidė receptą, kaip moliūgą paversti gardžia sriuba, kurios neatsisakys nė vienas. Receptas čia.
„Tabbouleh“ yra tokios salotos, kurias galima pagaminti su įvairiausiomis kruopomis: bulguru, soromis, grikiais. Labai svarbu negailėti prieskoninių žolelių – jose ir slypi „tabbouleh“ paslaptis. Galite drąsiai dėti tokias žoleles, kokias tik turite po ranka. Receptą rasite čia.
Iki skanaus!