Skaitomiausiųjų TOP5: nuo agurkų džemo iki miso sriubos su vanile

Visa savaitė portale #vmgonline kvepėjo vanile ir ne šiaip sau. Ruduo ateina už parankės atsivesdamas drėgmę ir rytinę žvarbą, todėl kasdien vis labiau norisi šilumos. Žiupsnis vanilės padaro mažą stebuklą – sukuria jaukumo, šilumos ir saugumo jausmą, kuris ypač aktualus sezonams ir kasdieniams įpročiams keičiantis. Išbandykite.

Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?

Dar spėtumėte pagaminti ypatingai sekmadienio vakarienei: lengva ir maistinga sriuba, kuri paglostys skrandį ir palepins jusles, nes slaptas jos ingredientas – kvapnioji vanilės ankštis! Receptas čia.

Jeigu dar nieko labai įdomaus šiandien nenuveikėte, išvirkite agurkų džemo su vanile pagal ispaniškos kilmės receptą. Tai bus gurmaniškas šios dienos atradimas!

Traškius vištienos gabalėlius mėgsta visi, tai yra absoliutus hitas. O šis receptas ne tik lengvas ir greitas, bet ir sveikas, nes gabalėliai gruzdinami be jokio aliejaus ar kitų riebalų! Verta išbandyti!

Receptą rasite čia,

Mėgstate ar niekada nevalgote žalios, t. y. termiškai neapdorotos žuvies? Gal tiesiog nežinote, kaip paruošti? Sojų padaže marinuotas tunas, patiektas su ryžiais ir daržovėmis, pakeis jūsų nuostatas ir, tikėtina, taps gana dažnu patiekalu jūsų namuose. Tai tikri TAS receptas, kurį tiesiog privalu išbandyti.

Prieš rugsėjį paprastai pasipila lavina blynų blynelių receptų, nes jie yra visų mėgstamas pusryčių patiekalas. Rubrikos #3dienioidėja autorė, gydytoja dietologė Barbora Jarašūnė dalinasi idėja, kurios dėka blynuose galima rasti ir omega3 riebiųjų rūgščių, ir prebiotikų, ir pakankamai skaidulų bei dar daugiau gėrio.

Iki skanaus!