Skaitomiausiųjų TOP5: mieliniai sklindžiai, pyragėliai su obuolių įdaru ir kiti jaukūs patiekalai

Ruduo sukurtas mėgautis jaukumu. Panašu, kad šią savaitę kaip tik tai ir darėme.

Ką gaminote jūs?

VMG nuotr.

Panašu ir į štrudelį, ir į lietinius blynelius su saldžiu įdaru, ir į bandelę su obuoliais. Lavašas su obuolių įdaru nudžiugins skonio receptorius ir visus, kurie nori kažko skanaus, bet nenori ilgai gaminti.

VMG nuotr.

Turbūt sunku įsivaizduoti rudenį be šiltų, naminių troškinių, o šį kartą Alfas parodė, kaip

pagaminti itin gardų troškinį-pyragą. Jo receptas laukia čia.

VMG nuotr.

Prabusti iš virtuvės sklindant blynų kvapui yra nuostabus jausmas. Ypač darganotą rudenį. Alfas pasidalino mielinių sklindžių su obuoliais receptu. Tiks ir pusryčiams, ir svečiui pavaišinti: taaaaip skanu ir puru. Receptas čia.

Alfo Ivanausko nuotr.

Moliūgai dar kurį laiką nenulips nuo podiumo. Gal dar negaminote šiltų moliūgų padažų, kurie pagardins daug mėgstamų patiekalų? 5 padažų receptai laukia čia.

VMG nuotr.

Niekas taip nesušildys sušalusių rankų ir sielos kaip ši karšta ir kvapni aviečių ir žaliųjų citrinų arbata.

VMG nuotr.