Skaitomiausiųjų TOP5: japoniški blyneliai, obuolių zefyrai ir nuostabus ruduo

Viskas jūsų malonumui. Kąm labiausiai skaitėte šią savaitę?

VMG nuotr.

Obuolių sezonas po truputį į pabaigą, tad kada, jeigu ne dabar? Nors obuolių zefyrai skamba kaip ir kiti pirmi kartai (gana sudėtingai), tačiau gaminti juos yra kur kas lengviau nei apie tai galvoti ir svajoti nepabandžius. Būtinai išbandykite.

Shutterstock.com nuotr.

Alfas siūlo neatsivalgomo ir greitai pagaminamo kopūstų pyrago-apkepo receptą. Patiks visiems, nuo stalo dings per kelias minutes. Skanaus.

VMG nuotr.

Varškės sūris, galima sakyti, yra lietuviškos virtuvės vienas iš ambasadorių. Labiausiai mėgstamas vasarą, kai atsiranda šviežio medaus, tačiau mėgautis juo galima įvairiausiais būdais. Valgyti varškės sūrį su uogienėmis ar medumi yra klasikų klasika, bet neapribokite savo gurmaniškų nuotykių. Alfo idėjos čia.

Alfo Ivanausko nuotr.

Pirmadienį kulinarinėje laidoje ALFO VILA Alfas gaminopikantiškus patiekalus, kuriuose dominavo krevetės ir gaivūs skoniai: egzotišką sumuštinį su krevetėmis ir gaiviomis salotomis ir pikantiškus japoniško stiliaus blynelius su krevetėmis.

Alfo Ivanausko nuotr.

Į lentynas atkeliauja skanieji mandarinai, todėl labai rekomenduojame šią nuodėmingą, gundančią mandarinų tartą. Receptas čia.

VMG nuotr.

Iki skanaus.