Skaitomiausiųjų TOP5: gundančių desertų, gaivių salotų ir neatsivalgomų vėrinukų sezonas

Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?

VMG nuotr.

Ypatingas, gundantis, neatsiragaujamas desertas karštai (ir ne tik) dienai: „Prosecco" padaže paskandinti skanėstai. Išbandykite braškių ir „Prosecco Beurre Blanc" su ledais ir sausainiais.

VMG nuotr.

Pirmadienį tiesioginėje kulinarinėje laidoje ALFO VILA Alfas gamino patiekalus, tobulai tinkančius artėjančiam vasaros ir, žinoma, grilio sezonui: gaivias agurkų ir granatų salotas, Azijietiškus vištienos ir krevečių iešmelius , grybų ir morkų užtepėlę

Alfo Ivanausko nuotr.

Grynas oras – geriausias gero apetito draugas. Kad iškylavimas būtų malonus, rūpestingai

suplanuota užkandžių pintinėlė – būtina. Raginame pasirūpinti, kad joje būtų sočių, bet lengvų užkandžių. Vienas galimų variantų – krekeriai + daug skirtingų pagardų. Idėjos čia.

Nuo šiol kiekvieną sekmadienį jūsų dėmesio laukia nauja laida, kurioje Alfas dalinsis idėjomis lengvų ir greitai pagaminamų patiekalų receptų tik iš 4 pagrindinių ingredientų, o kitus tikrai rasite savo namuose. Pirmas laidos receptas – gaivios ir gardžios pomidorų ir šilauogių salotos, kurioms pagaminti reikia vos 4 ingredientų.

VMG nuotr.

Daržovingi patiekalai su kalafioru labai tinka šilčiausiam metų sezonui: lengvi, sotūs ir maistingi. 9 ieškomiausius VMGonline receptus rasite čia.

VMG nuotr.


Prenumeruok Alfo laišką ir kiekvieną penktadienį gauk 10 Alfo atrinktų receptų.

Naujienlaiškį nemokamai prenumeruok čia.


Iki.