Skaitomiausiųjų TOP5: balandėliai su žuvimi, barščiai be mėsos ir visų laikų geriausias varškės apkepas

Naujus metus pradėjome nuo geriausių, geidžiamiausių, jaukiausių patiekalų. Gera pradžia pusė darbo!

VMG nuotr.

Gal kiek neįprastas ir kopūstas (savojinis), ir įdaras, tačiau balandėliai su žuvimi yra tikrai verti išbandyti. Receptas laukia čia.

VMG nuotr.

Paprasta, bet tobula. Purus, cukraus pudra nubarstytas varškės apkepas yra daugiau nei tik pusryčių ar vakarienės patiekalas. Reikalui prispyrus jis gali pakeisti pyragą. Klasikinį varškės apkepo receptą pagardinkite gerai prinokusio mango gabalėliais ir netrukus tuo įsitikinsite. Receptas čia.

VMG nuotr.

#AlfoVila laidoje šį sekmadienį Alfas pasidalino dviem patiekalų be mėsos receptais: tai kartu ir kvietimas prisijungti prie po visą pasaulį pasklidusios #sausisbemesos idėjos. Receptai laukia čia: Traškios morkų ir tuno salotos ir Barščiai be mėsos.

Alfo Ivanausko nuotr.

Greitai pagaminamas, gardus, sotus, pikantiškas užkandis ir sau, ir svečiui pavaišinti. Pagaminsite greitai, pavyks iš pirmo karto!

VMG nuotr.

Turbūt visi namuose turime džiovintų slyvų ir jos gana dažnai taip ir guli neliečiamos ir nenaudojamos. Tačiau jos suteikia puikų skonio akcentą daugeliui patiekalų, ne tik keptam paukščiui ar saldžiai sriubai. Daugiau idėjų rasite čia.

VMG nuotr.

Gardžių atradimų.