Ezgotinių vaisių degustacinė vakarienė (Receptai)

Atnaujinta: vas 22

Įdomios degustacijos suartina ir intriguoja labiau nei galbūt jau tobulai „atidirbti“ ir nuobodžiai labai skanūs picų ar sušių „pasimatymai“.

Kviečiame daryti degustacijas. Pavyzdžiui, kiekvieną kas antro mėnesio paskutinį penktadienį kvieskite namiškius, draugus į degustacinę egzotikos vakarienę, kuri gali būti tiesiog vieno vaisiaus ragavimas.

VMG nuotr.

Mangų ledai su mėtiniais trupiniais

VMG nuotr.

Midijos su raudonuoju padažu ir kriaušėmis

VMG nuotr.

Desertinis sumuštini su bri sūriu, bananais ir mangu

VMG nuotr.

Krevetės su tropinių vaisių padažu

VMG nuotr.

Pusryčių dubenėlis su uogomis ir čija sėklomis

VMG nuotr.

Žaliosios arbatos ir žaliųjų citrinų tinginys su kiviais

VMG nuotr.

Kokosų skonio sluoksniuotis su uogomis

VMG nuotr.

Brusketa su silke ir mangu

VMG nuotr.

Mangų ir pasiflorų želė

VMG nuotr.

Pankoliai kepti su figomis ir abrikosais

VMG nuotr.

Gardžių atradimų.