4 asm.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
Apie 1 kg šonkauliukų
Marinatui:
Šlakelio „Dansukker“ auksaspalvio sirupo arba medaus
2 šaukštų rūkytos paprikos
Kelių šaukštų pomidorų padažo
Žiupsnelio druskos
Šlakelio aliejaus
1. Pirmiausiai pasiruoškite marinatą. Jam sumaišykite sirupą, papriką, pomidorų padažą ir viską pagardinkite druska. 2. Šonkauliukus gerai aptepkite marinatu iš visų pusių. 3. Pamarinuokite mažiausiai dvi valandas, o geriausiai – per naktį. 4. Ant kepimo popieriaus skardoje pilkite šiek tiek aliejaus, dėkite išsimarinavusius šonkauliukus ir šaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite, kol gražiai apskrus.