4 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
Vyšninių pomidoriukų su šakelėmis
Geltonųjų ir žaliųjų cukinijų
Baltųjų ir žaliųjų smidrų
Miniatiūrinio kininio bastučio gūželės arba kitos tvirtos, tinkamos grilinti, salotos
Padažui:
150 ml Sojų padažo HEINZ
100 ml ananasų sulčių
1 šaukštelio krakmolo
1 šaukšto medaus
3 šaukštų ryžių acto
2 skiltelių česnako
1 aitriosios paprikos
8–10 laiškinių česnakų laiškų
1. Daržoves iškepkite ant grotelių. Jei naudojate baltuosius smidrus – būtinai juos nuvalykite prieš kepant.
2. Į puodelį supilkite Sojų padažą HEINZ ir sudėkite medų. Pakaitinkite, kol užvirs.
3. Krakmolą sumaišykite su ananasų sultimis. Mišinį supilkite į sojų padažą ir pakaitinkite, kol lengvai sutirštės.
4. Supilkite ryžių actą, išmaišykite.
5. Susmulkinkite česnaką, papriką ir laiškinius česnakus. Viską sumaišykite su atvėsintu padažu.
6. Palikite padažą bent valandai, kad išryškėtų skoniai.
7. Daržoves patiekite su padažu.
Comments