AŠ Ikona vmgonline

Naminiai bulviniai blynai, kurių visada norisi


Kerniaus Pauliukonio nuotr.


Reikia:

  • ~600 g bulvių

  • 1 kiaušinio

  • šlakelio šviežiai spaustų citrinos sulčių

  • druskos, juodųjų pipirų

  • aliejaus (kepti)


1. Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.

2. Įberkite druskos, pipirų ir įspauskite citrinos sulčių.

3. Įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.

4. Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir formuokite nedidelius blynelius.

5. Kepkite juos po kelias minutes iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

6. Nusausinkite sudėję ant popierinių rankšluosčių ir patiekite sudėję bokšteliais.

7. Ragaukite su grietine arba graikišku jogurtu.


Skanaus!



ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg