top of page

Arbūzų ir agurkų limonadas


Reikia:

  • 120 ml vandens

  • 100 g cukraus

  • 2 supjaustytų agurkų

  • 1 žaliosios citrinos sulčių

  • 200 ml šviežiai spaustų arbūzo sulčių

  • 80 ml gazuoto vandens arba geriamosios sodos

  • Kelių mėtos lapelių

  • Kelių ledukų


Išvirkite sirupą iš vandens ir cukraus. Sudėkite agurkus ir palikite 10 min., kad jų sultys įsimaišytų į sirupą. Palaukus 10 min. ir agurkus išimkite.Į stiklinę pilkite apie 3–5 šaukštus sirupo (pagal skonį), žaliosios citrinos sultis, arbūzų sultis ir gazuotą arba sodos vandenį.Supjaustykite mėtų lapelius ir sudėkite į stiklinę kartu su ledukais.

Naujausi įrašai

bottom of page