Svarbiausias ingredientas: 10 patiekalų su smidrais

Visada verta valgiaraštį papildyti naujomis daržovėmis, ypač sezoninėmis. Dabar – pats smidrų sezonas, tad pasinaudokite galimybe atrasti geriausias jų savybes ir pasimėgauti gardžiais patiekalais.

1. Kepti žiediniai kopūstai su smidrais, avokadais ir migdolų riekelėmis

2. Omletas su smidrais ir ožkų sūriu

3. Smidrų salotos su anakardžiais, morkomis ir mėtomis

4. Salotos su smidrais ir voveraitėmis

5. Balti smidrai, kepti su kumpiu

6. Rizotas su smidrais

7. Tortilija su smidrais ir avokadu

8. Pica su šparagais ir pievagrybiais

9. Kvietinių kruopų košė su šparagais ir putpelių kiaušiniais

10. Kepti žalieji smidrai su kietojo sūrio pabarstais

Skanaus!

TAIP PAT SKAITYKITE:

Smidrai: ką su jais daryti? 14 Elžbietos patarimų