Skaitomiausiųjų TOP5: obuolių keksiukai, sūriu užkepti kopūstai ir lietiniai ne tik pusryčiams

Nauja savaitė, nauji receptai, nauji skonio atradimai, naujos istorijos. Ką gaminome ir kuo gyvenome?

VMG nuotr.

Norisi greito ir šilto? Paprasto, bet ir ypatingo? Nustebinkite save ir namiškius kiek netikėta gera idėja: orkaitėje keptais, kietuoju sūriu ir česnakais gardintais briuseliniais kopūstais.

VMG nuotr.

Šiek tiek subtiliau nei obuolių pyragas, o papuošus (ir, žinoma, pagardinus) maskarponės ir obuolių kremu šie keksiukai tampa panašūs į gražią valgomą dovaną. Pasilepinkite ir palepinkite.

VMG nuotr.

Alfas kviečia savo namuose surengti blynelių fiestą ir išsirinkti savo mėgstamiausią lietinių

derinį. Įdarų idėjos laukia čia.

VMG nuotr.

Praėjusią savaitę Alfo Vilos virtuvėje karaliavo slyvos. Šefas kepė neatsivalgomą, sultingą dešrelių, slyvų ir bulvių patiekalą, o desertui siūlė pasimėgauti slyvų sluoksniuočiu. Rekomenduojame paragauti!

Alfo Ivanausko nuotr.

Šios savaitės citata:

Gardžių atradimų.