SKAITOMIAUSIŲJŲ TOP5: gardžiausia duona, spurgos su padažu ir jaukiausi sausainiai

Pavasaris ir karas. Puikus oras lauke ir informacinis, emocinis, fizinis nuovargis. Nepasiduokime. Gyvenkime dar labiau, gaminkime dar skaniau, įdomiau, subtiliau, padėkime sau ir kitiems, darykime ne tik tai, ką galime, bet ir šiek tiek daugiau.

Ukrainos karybos apžvalgininkas Aleksejus Arestovičius įspėjo, kad ateina metas bėgti ne tiek, kiek galime, o tiek, kiek reikia.

VMG nuotr.

„Visada sakydavau, kad kava ir gurmaniški saldainiai yra tarsi atsiras patiekalas, kuriuo reikia mėgautis be jokių priedų – išjausti jų pačių skonių gamą. „PERGALĖS“ šokolado meistrų sukurti „SOSTINĖS Mangas ir Bergamotė“ bei „VILNIAUS Juodieji pipirai ir juodieji serbentai“, – kaip tik tokie ir yra. Tačiau šiandien man norisi griauti ankstesnes nuostatas ir pakviesti jus pačius tapti meistrais ir herojais – kad klasika tapę saldainių skoniai vestų skonių revoliucijos link!“ – festivalio Kino pavasaris atidarymo vakaro svečius Alfas vaišino unikaliais užkandžiais, pagardintais minėtų saldainių skoniais. Daugiau skaitykite čia.

VMG nuotr.

Pirmadienį laidoje „Alfas vienas namuose“ Alfas ruošė dviejų skonių spurgas su ypatingu padažu, žymiąsias „Currywurst“ dešreles ir greitai pagaminamą švelnų jautienos troškinį.

Alfo Ivanausko laidą „Alfas vienas namuose“ žiūrėk ir prizų laimėk ČIA.

VMG nuotr.

Kaip kepti kiaulienos kepsnį, kad būtų skanus ir sultingas? Patarimai čia.

VMG nuotr.

Sausainiais kvepiantys namai bent trumpam padeda pamiršti visus slogučius. Jeigu spintelėje turite avižinių dribsnių atsargų, sausainiais mėgausitės jau po pusvalandžio! 12 patarimų, kaip išsikepti gardžiausius avižinius sausainius yra čia.

VMG nuotr.

Svarbiausia šios savaitės ir viso laiko, kuris liko iki Ukraina švęs laisvę ir pergalę, žinutė yra ši:

Nepasiduodame, nenuleidžiame rankų!