Labiausiai skaitomi, žinoma, rudeniškų pyragų receptai. Turbūt vienas didžiausių rudens sezono kepinių šedevrų – nuostabiai švelnios, drėgnos tartos su moliūgais, kriaušėmis ir rikota receptas, kurį tiesiog privalu išbandyti. Receptas čia.
Jeigu ieškojote ypatingo, bet nesudėtingo recepto ypatingai vakarienei ar iškilmingesniems pietums, #vmgonline šią savaitę rekomendavo patiekalus, kuriems karališko rafinuotumo suteikia kriaušė. Pasiūlymai čia.
Šviežių bulvių sezonas neįmanomas be bulvinių blynų. Dar vienas receptas skaniausių bulvinių blynų receptainėje: blynai, patiekti su burokėlių uogiene, antienos filė ir bruknėmis.
Vakar, rugsėjo-ąją 10 val. ryto per #DELFI startavo nauja naujo sezono „Alfo didysis kulinarinis šou“ serija, o jų bus dar daug ir jas, pažadame, norėsis ryte praryti. Ir ne tik netiesiogiai – akimis ir ausimis, bet ir tiesiogiai: kartu gaminsite, kartu ragausite, dalinsitės su kitais ir mylėsite gyvenimą dar labiau! Prisijunkite!
Iki skanaus!