Savaitės skaitomiausiųjų TOP5: moliūgų pyragai, bulviniai blynai ir naujas sezonas!

Kaip gera, kai į namus netikėtai užsuka netikėti, bet nepaprastai šilti ir širdžiai mieli svečiai. Panašiai pasijutome šią savaitę sugrįžus lauktai, bet vis tiek netikėtai Bobų vasarai. Ruduo dosnus gėrybių, Bobų vasara vasaros jausmo.

Mes skonių ir kūrybiškumo.

Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?

Labiausiai skaitomi, žinoma, rudeniškų pyragų receptai. Turbūt vienas didžiausių rudens sezono kepinių šedevrų – nuostabiai švelnios, drėgnos tartos su moliūgais, kriaušėmis ir rikota receptas, kurį tiesiog privalu išbandyti. Receptas čia.

Jeigu ieškojote ypatingo, bet nesudėtingo recepto ypatingai vakarienei ar iškilmingesniems pietums, #vmgonline šią savaitę rekomendavo patiekalus, kuriems karališko rafinuotumo suteikia kriaušė. Pasiūlymai čia.

Dar vieni šios savaitės herojai yra minkšti ir purūs kepti blyneliai iš tofu varškės, kurie tiks ir patiks ne tik augalinės virtuvės gerbėjams, bet ir visavalgiams. Tinka ir pusryčiams, o kartais ir vietoj deserto.

Šviežių bulvių sezonas neįmanomas be bulvinių blynų. Dar vienas receptas skaniausių bulvinių blynų receptainėje: blynai, patiekti su burokėlių uogiene, antienos filė ir bruknėmis.

Vakar, rugsėjo-ąją 10 val. ryto per #DELFI startavo nauja naujo sezono „Alfo didysis kulinarinis šou“ serija, o jų bus dar daug ir jas, pažadame, norėsis ryte praryti. Ir ne tik netiesiogiai – akimis ir ausimis, bet ir tiesiogiai: kartu gaminsite, kartu ragausite, dalinsitės su kitais ir mylėsite gyvenimą dar labiau! Prisijunkite!


 
Iki skanaus!