4 asm.
1 svogūno
1 aitriosios paprikos
2 česnako skiltelių
2 saliero stiebų lazdelių
1\2 vidutinio brokolio
2 šaukštų rapsų aliejaus
250 g šviežios triušienos mėsos, skirtos trioškinti, kepti
2 šaukštų žaliojo kario pastos
1/2 stiklinės natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)
400 ml kokosų pieno
Keleto lapinio kopūsto lapų
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Svogūną, aitriąją papriką ir česnakus susmulkinkite, saliero stiebus ir brokolį supjaustykite stambiais gabaliukais.
Triušienos mėsą apkepinkite keptuvėje su aliejumi, druska ir pipirais, kol apskrus ir karamelizuosis. Sudėkite daržoves, kario pastą ir viską gerai išmaišykite. Supilkite mineralinį vandenį, kokosų pieną, užvirinkite ir troškinkite 5 minutes.
Į troškinį sudėkite stambiai supjaustytus kopūsto lapus ir troškinkite dar 2-3 minutes.
Gardžių atradimų.