Skaitomiausiųjų TOP5: uogienės žiemai ir dovanoms, obuolių pyragai ir jaukios vakarienės

Paskutinis vasaros savaitgalis, bet nenukabiname nosių, nenuleidžiame rankų, pasigaminame šį bei tą skanaus ir pasimėgaujame!

Obuolių pyragas lietuvių šeimose kepamas metai iš metų, ir visai ne be reikalo: klasika yra klasika, ir ji įtinka visiems. Siūlome kitokio obuolių pyrago variaciją, kurios slapti prieskoniai – riešutai ir šlakelis konjako.

VMG nuotr.

Nuostabi spalva, puikus aromatas. Geltonųjų slyvų marmeladas, pagardintas čiobreliais žiemą primins vasarą. Supilstykite į mažus stiklainius – bus puiki dovana Kalėdoms.

VMG nuotr.

Neatsivalgomas bulvių ir kalafiorų karis yra kaip tik toks patiekalas, kuris greitai ir šiltai nubėga gomuriu, o ragauti norėsis vėl ir vėl...

VMG nuotr.

Cukinijų pakoros (kepsneliai, paplotėliai – tai populiarus gatvės maistas Indijoje) su gaiviu padažu labai tiks lengviems, bet sotiems pietums arba vakarienei.

VMG nuotr.

Nepamirškite palepinti augintinių. Naminio skanėsto receptas čia.

Gardžių atradimų.