Skaitomiausių straipsnių TOP5: pyragai su mėlynėmis ir bulviniai blynai valdo!

Kad ir kas pasaulyje nutiktų ar būtų įvykę per naktį, ryte visada teka saulė, žmonės bunda, įjungia kavos aparatus, traukia keptuves, atsidaro šaldytuvus ir ieško kažko valgomo. Dar panaršo internete kokio pamiršto recepto ar visiškai naujo.

Linkime, kad rytinė kava visada būtų skani, dienos patiekalai įvairūs, produktai kokybiški, o didžiausias rūpestis – ką skanaus pagaminti. Nes maistas suvienija žmones.

Ką skanaus skaitėte ir gaminote šią savaitę?

Kiekvienas sezonas turi savo favoritą. Kai ištinka voveraitės, gaminkite voveraičių salotas ir sriubas, kai užklups obuoliai, virkite obuolių uogienę. Įsibėgėjo ir, deja, jau lyg ir baiginėjasi mėlynės, todėl būtiniausiai kepkite šį super lengvai pagaminamą pyragą pagal elzasietišką receptą.

Pirmadienio laidoje #Alfasvienasnamuose Alfas gamino neatsivalgomus bulvinius blynus, gaivias pomidorų ir trešnių salotas, netikėtus „Chicken nuggets“ be vištienos, prieskoninius talerius ir gaivų aviečių desertą. Visi šie receptai tapo savaitės favoritais.

Vasara dovanoja daug prieskoninių žolelių, o Alfas siūlo jas panaudoti ne tik tradiciškai, bet ir galbūt taip, kaip dar niekada nebandėte! Eksperimentuokite atrasdami naujus skonių pasaulius! Alfo idėjas rasite čia

Maloniai atvėsęs oras kvieste kviečia kurti grilį. Virtuvės šefas Bernardas Anužis šįkart dalinasi patarimais, kaip pasiruošti tikrąjį skanųjį BBQ patiekalą – plėšytą BBQ kiaulieną. Pirmiausia, žinoma, tinkami prieskonių mišinio receptas ir grilio pavertimo rūkykla patarimai. Viską rasite čia.

Duonelės vis dar madingos ir visada laimi daug dėmesio. Minkšta ir puri svogūnų duonelė yra viena tų, kurios simpatijas laimi ilgam. Būtinai išbandykite. Receptas čia.


 
Iki skanaus!