Gardusis svogūnų omletas (Receptas)

Greitai pagaminamas, sotus ir nepaprastai gardus pusryčių patiekalas. Svogūnų omletui nebus abejingų.

VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:

Purus azijetiškas omletas

Omletas su sezamais ir grybais


4 asm.

Gaminimas 25 min.

Svogūnų omletui pagaminti reikia:

  • 1 nedidelio svogūno

  • 2–3 šaukštų aliejaus

  • 1 ryšelio svogūnų laiškų

  • 6 kiaušinių

  • 50 ml grietinėlės

  • Žiupsnelio druskos

1. Supjaustykite svogūną ir pakepinkite aliejuje, kol suminkštės. Supjaustykite svogūnų laiškus, suberkite juos prie svogūnų ir lengvai apkepkite.

2. Išplakite kiaušinius su grietinėle ir užpilkite jais svogūnus. Pakepkite, kol apačia gražiai apskrus, tuomet omletą apverskite. Kepkite, kol ir ši pusė bus gražiai apskrudusi.

3. Pagardinkite druska ir patiekite su mėgstamais žalumynais.

Skanaus.