JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
Tešlai:
• 1 puodelis miltų
• 1 puodelis vandens
• druska
• česnako milteliai
• rūkyta paprika
Džiūvesėliams:
• 1 puodelis džiūvesėlių
• 1/2 puodelio panko džiūvesėlių
• 2 v.š. miltų
• 2 v.š. sezamo sėklų
• druska
• česnako milteliai
• rūkyta paprika
• svogūnų granulės
1. Nuplaukite kalafioro galvą ir nusausinkite.
2. Nupjaukite kaliafioro žiedus.
3. Sumaišykite visos tešlos ingredientus, kad gautųsi vientisa masė.
4. Džiūvėsėlių ingredientus taip pat gerai išmaišykite, kad gerai pasiskirstytų prieskoniai.
5. Kalafioro žiedus merkite į tešlą, kad tolygiai apgaubtų ir apvoliokite džiūvesėliuose. Šį
procesą galima pakartoti, kad plutelė aplink kalafiorą būtų storesnė, traškesnė.
6. Žiedinių kopustų kepsnelius kepti 200C orkaitėje 30min. Patiekite su savo mėgstamu padažu.
Žiedinių kopūstų nuggets’us kepti 200C orkaitėje 30min. Patiekti su BBQ majonezo padažu.
Skanaus!
Už receptą dėkojame organizacijai „Gyvi gali“ ir junkievegan.