Atnaujinta: 2022 m. rugsėjo 20 d.
Picos padui:
100 g miltų
1 šaukšto KOTANYI druskos
½ šaukštelio kepimo miltelių
2–3 šaukštų OBELIŲ sviesto skonio aliejaus
Šlakelio vandens
Picos įdarui:
1 vidutinio svogūno
3 česnako skiltelių
500 g voveraičių
4–5 šaukštų OBELIŲ sviesto skonio aliejaus
2 šaukštų DOBILO ekologiškos grietinės
1 saujos tarkuoto kietojo sūrio
1 saujos tarkuoto mocarelos sūrio
1 ryšulėlio laiškinių česnakų
1 ryšulėlio čiobrelių
1 buratos sūrio rutuliuko
20–30 šilauogių
2 šaukštų kedrinių pinijų
⅓ citrinos
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
Žiupsnelio KOTANYI druskos
1. Į dubenį berkite miltus, druską, kepimo miltelius, pilkite OBELIŲ sviesto skonio aliejaus,
vandens ir viską išmaišykite.
2. Delnais išminkykite tešlą, iškočiokite kočėlu ir formuokite picos padą.
3. Dėkite picos padą į ELECTROLUX nepridegančio paviršiaus skardą „Easy2Clean“.
4. Supjaustykite svogūną ir česnaką nedideliais kubeliais. Didesnes voveraites galite perpjauti per pusę, mažesnių pjaustyti nereikia.
5. Į ZYLE keptuvę pilkite OBELIŲ sviesto skonio aliejaus, dėkite voveraites. Kepkite didesnėje
kaitroje. Berkite svogūną ir kepinkite.
6. Kai svogūnai lengvai apkeps, berkite česnaką ir juodųjų pipirų.
7. Picos padą ištepkite DOBILO ekologiška grietine. Ant viršaus tarkuokite kietojo sūrio,
mocarelos.
8. Picos padą dėkite į orkaitę ir kepkite 220 °C temp. su karšto oro apipūtimo funkcija apie 15 min.,kol sūris gražiai išsilydys ir apskrus.
9. Laiškinius česnakus ir čiobrelius susmulkinkite, dalį jų suberkite į keptuvę su voveraitėmis.
Viską išmaišykite.
10Laiškinius česnakus ir čiobrelius susmulkinkite, dalį jų suberkite į keptuvę su voveraitėmis.
Viską išmaišykite.
PATARIMAI:
1. Į tešlą galite įtarkuoti citrinos žievelės ar čiobrelių, taip paįvairinsite picos skonį.
2. Voveraites galite keisti kitais mėgstamais grybais, pvz.: baravykais.
Skanaus.