Žuvies troškinys su daržovėmis (Receptas)

Troškinio su žuvimi ir daržovėmis receptas, pagal kurį gamindami pietus ar vakarienę ilgai neužtruksite, o rezultatas bus daugiau nei puikus. Lengvas, maistingas, sveikas patiekalas.

VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:

Gardus malaizietiškas žuvies troškinys


4 asm.

Gaminimas 15 min.

Virimas 30 min.

Žuvies troškiniui su daržovėmis pagaminti reikia:

  • 600–700 g žuvies filė

  • 1 raudonoji paprika

  • 2 pomidorai

  • 1 nedidelis saldusis svogūnas

  • 6–8 vid. dydžio bulvės

  • 150 ml baltojo vyno

  • 40 g sviesto

  • Druskos

  • Žiupsnelio citrinpipirių

  1. Pomidorus supjaustykite griežinėliais, svogūną – pusžiedžiais, papriką – juostelėmis, bulves (priklausomai nuo dydžio) – ketvirtadaliais arba per pusę.

  2. Į storų sienų puodą sudėkite bulves, ant jų – svogūnus, papriką ir pomidorus, ant viršaus sudėkite žuvies gabaliukus ir sviestą. Pasūdykite, pabarstykite citrinpipiriais.

  3. Supilkite vyną, dar įpilkite tiek vandens, kad apsemtų bulves ir svogūnus, bet pomidorai, paprika ir žuvis liktų garuose, uždenkite ir troškinkite apie pusvalandį – orientuokitės, kada išvirs bulvės.

Skanaus.