JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
8–10 asm.
Įdarui:
250 g slyvų (be kauliukų)
250 g besėklių vynuogių
50 g sviesto
1 šaukšto konjako
100 g cukraus
Trupiniams:
125 g kvietinių miltų
125 g rudojo cukraus
100 g sviesto
1 apelsino
1 šaukštelio vanilinio cukraus
žiupsnelio cinamono
žiupsnelio druskos
Pakaitinkite vynuoges ir slyvas su sviestu, cukrumi ir konjaku.
Trupiniams ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su miltais, cukrumi, vanile, druska, cinamonu ir tarkuota apelsino žievele. Rankomis suformuokite trupinius.
Į kepimo formą sudėkite slyvų įdarą ir užberkite trupiniais.
Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Skanaus!