Skaitomiausiųjų TOP5: pyragėliai su kopūstais, bulviniai blynai ir kiti šiųmečio derliaus skoniai

Ruduo gausus ir dosnus šilumos, skonių, gėrybių.

Kuo mėgavomės šią savaitę?

VMG nuotr.

Kiekvieną sezoną Alfas pristato naują bulvinių blynų interpretaciją. Šįkart tai gražuolis bulvinis blynas su azijietišku charakteriu. Receptas laukia čia.

VMG nuotr.

Daugelis turbūt mėgaujamės kopūstų bandelėmis Kūčių laikotarpiu, bet šis pyragas bus toks

gardus, kad jo norėsis visus metus.

VMG nuotr.

Trapūs riešutų rageliai, kitaip dar vadinami austriškomis pasagėlėmis, labai tiks prie arbatos ar kavos. Pasidarykite saldžią atokvėpio pertraukėlę.

VMG nuotr.

Visiems, kurie mėgsta žiedinius kopūstus (ir ypač tiems, kurie ne), šis receptas bus tikras atradimas. Nesudėtinga pagaminti, o rezultatas pranoksta lūkesčius. Miso pasta suteikia ypatingo charakterio kalafiorui, o pistacijų padažas išvis yra wow.

VMG nuotr.

Gardžių atradimų.