4 asmenims
Varškės spurgoms pagaminti reikia:
250 g varškės
1 šaukšto cukraus
1 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelio vanilinio cukraus
3 kiaušinių
150 g kvietinių miltų
500 ml aliejaus (kepti)
karamelinio padažo (patiekti)
miltelinio cukraus (papuošti)
1. Varškę ištrinkite su kiaušiniais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Išmaišykite.
2. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir užminkykite tešlą.
3. Aliejų supilkite į puodą ir įkaitinkite.
4. Drėgnomis rankomis suformuokite nedideles spurgytes ir kepkite jas vartydami, kol gražiai apskrus.
5. Išimkite ir sudėkite ant popierinių servetėlių, kad sugertų riebalų perteklių.
6.Apibarstykite milteliniu cukrumi ir patiekite su karameliniu padažu.
Skanaus!