Pusryčių sumuštinis su lašiša ir šilauogėmis (Receptas)

Atnaujinta: 2022 m. rugsėjo 28 d.

Sumuštinis yra vienas dažnesnių pusryčių pasirinkimų. Kartais tenka išgirsti, jog pernelyg nuobodus, nesveikas, nevisavertis ir pan. Tačiau sumuštinio nauda, įdomumas ir vertė priklauso nuo ingredientų, iš kurių jis susluoksniuotas. Alfas kviečia išbandyti įdomų sumuštinį su lašiša ir... uogomis. O vienas paprastas triukas padarys jį tiesiog neatsivalgomą.

Alfo Ivanausko nuotr.

Laidą #AlfoVila žiūrėkite čia

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Beigeliai su lašiša

Lašišos sumuštiniai su kiviais


2 asm.

Sumuštiniui su lašiša ir šilauogėmis pagaminti reikia:

  • 2 šaukštų tepamo varškės kremo

  • 80 g lašišos

  • 2 riekelių AGOTOS viso grūdo duonos su daigintais rugiais

  • 20 šilauogių

  • 2 riekelių TOSTE duonos „Protein“

  • Keleto šviežio baziliko lapelių

1. Įkaitinkite vaflinę, dėkite TOSTE duonos „Protein“ riekeles, kai apskrus, dėkite AGOTOS viso

grūdo duonos su daigintais rugiais riekeles.

2. Šilauoges perpjaukite per pusę.

3. Ant duonos riekelių tepkite varškės kremą, dėkite lašišą, šilauoges, baziliko lapelių ir šiek tiek

atvėsusias duonos riekeles. Perpjaukite per pusę ir skanaukite.

Skanaus.