Atnaujinta: 2023 m. rugpjūčio 1 d.
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
1 saujelės petražolių
1 česnako
1 kg WELL DONE šaldytų midijų su kiautu
1–2 šaukštų ypač tyro alyvuogių aliejaus
3–4 šaukštų WELL DONE aštraus pomidorų padažo
1 stiklinės mėgstamo žuvų ar daržovių sultinio
1. Petražoles nuplaukite.
2. Česnaką nulupkite, patraiškykite peiliu ir susmulkinkite.
3. WELL DONE midijas atšildykite ir nuplaukite po tekančiu vandeniu. Jei yra geldelių, kurios neatsivėrusios, jas pašalinkite.
4. Į puodą pilkite aliejaus, įkaitinkite jį. Suberkite česnaką ir pakepinkite.
5. Dėkite WELL DONE aštraus pomidorų padažo, pilkite sultinio ir viską maišydami užvirkite.
6. Midijas dėkite į padažą ir virkite apie 2–3 min.
7. Pakapokite petražoles, suberkite į puodą, išmaišykite ir dar pavirkite 1–2 min.
8. Patiekite su mėgstama šviesia duona arba fri bulvytėmis. Galite midijas valgyti pasitelkdami geldeles tarsi žnyples.
Visus #WELLDONE ingredientus rasite #MAXIMA parduotuvėse.
Gardžių atradimų.