JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:
Trinta morkų sriuba su kastiniu
3–4 asm.
Gaminimo laikas: 1 val.
6–7 morkų
2 svogūnų
1 aitriosios paprikos
2 česnako skiltelių
70 g VILNIAUS margarino „Kepiniams“
400 g kokosų pieno
500 ml sultinio
2 šaukštų moliūgų sėklų
1 saujos bazilikų lapelių
1 saujos svogūnų laiškų
1 žaliosios citrinos skiltelės
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Morkas, svogūnus ir aitriąsias paprikas supjaustykite stambiais gabalėliais.
Pjaustytas daržoves, kartu su česnakais, sudėkite į kepimo skardą, apšlakstykite lydytu VILNIAUS margarinu „Kepiniams“, berkite druskos, pipirų, išmaišykite ir kepkite orkaitėje 160 °C temp. apie 40 min.
Iškepusias daržoves berkite į BLENDTEC smulkintuvą, dėkite kokosų pieno, supilkite sultinį ir sutrinkite iki vientisos masės.
Sriubą patiekite su moliūgų sėklomis, pjaustytais svogūnų laiškais, citrinos skiltele ir bazilikų lapeliais.
Video receptas:
Skanaus.