Morenginiai sausainiai su avietėmis ir migdolais (Receptas)

Lengvučiai ir greitučiai. Greitai pasigamina ir dar greičiau susivalgo. Saldus, traškus ir labai lengvas desertas, kurį lengvai pagamins ne tik ji jam, bet ir jis jai. Morenginiai sausainiai su avietėmis ir migdolais sugundys ne tik tuos, kurie myli, kuriuos myli, bet ir tuos, kurie žino, kad pirmiausia reikia mylėti save (kad galėtum mylėti kitus).

VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:

Morenginis pyragas su citrusiniais vaisiais

Morenginis kavos vyniotinis su riešutais


10–12 vnt.

Sausainiams pagaminti reikia:

  • 3 kiaušinių baltymų

  • 1 stiklinės DANSUKKER cukraus miltelių

  • 1 saujos liofilizuotų aviečių

  • 4 šaukštų migdolų drožlių

1. Baltymus išplakite su cukraus milteliais. Į masę įmaišykite pusę smulkintų liofilizuotų aviečių. 2. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir iš gautos masės formuokite norimo dydžio sausainius. Viršų apibarstykite migdolų drožlėmis ir avietėmis.

3. Kepkite 130 °C orkaitėje, kol išdžius (apie 1–1,5 val.).

Gardžių atradimų.