JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
120 g lašišos filė
½ mėlynojo svogūno
1 šaukšto smulkintų svogūnų laiškų
½ šaukštelio tarkuotos apelsino žievelės
2 šaukštų apelsinų sulčių
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 nedidelio agurko
Keleto šakelių krapų
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1. Lašišos filė supjaustykite kubeliais, svogūną – smulkiais kubeliais.
2. Pjaustytą lašišą sumaišykite su smulkintu svogūnu ir svogūnų laiškais. Pagardinkite
stambia druska, sumalta naudojant ZYLE druskos malūnėlį, bei šviežiai grūstais pipirais,
naudojant ZYLE pipirų malūnėlį.
3. Berkite tarkuotą apelsino žievelę, supilkite apelsinų sultis ir alyvuogių aliejų. Gerai
išmaišykite.
4. Agurką supjaustykite plonais griežinėliais ir apibarstykite druska bei pipirais.
5. Į lėkštę dėkite lašišos kapotinį, ant viršaus – plonai pjaustytus agurkus ir viską papuoškite
krapų šakelėmis.
Video receptas:
Skanaus.